"Leopard-loving fashionista, natural networker, and Qred mother"

Frågor och svar

Q: Hej Caroline! Vad är din roll på qred företagslån?
A: Min roll är kundansvarig och office manager.

Q: Vad är det roligaste med din roll?
A: Att ingen dag är den andra lik. Det är väldigt roligt att vara med och bygga upp ett bolag från grunden och vara med i tillväxtfasen. Men främst är det att få ha kontakt med våra kunder och hjälpa dem med att uppnå sina mål.

Q: Berätta lite om dig själv.
A: Jag har varit i mediebranschen under många år och jobbat mycket med TV-produktion. Jag har även ägt och drivit ett café. Så jag förstår hur det är att vara småföretagare och alla utmaningar som det medför. Idag är jag gift sedan nio år tillbaka och har två barn.

Q: Vad tycker du skiljer qred från andra liknande företag?
A: Vi har en kundservice i världsklass! Vi är snabba, personliga och bryr oss om varje enskild kund. Jag tror att vi särskiljer oss på hur vi tar hand om vår nya och befintliga kunder.

Q: Hur ser en vanlig dag ut?
A: Lämnar barnen på dagis och är på kontoret vid 08:30. På vägen till kontoret köper jag med mig en stor latte på favoritbageriet på hörnet. Samma sekund som jag kliver genom dörren så får man den där första kicken och det håller i sig under hela dagen fram till kl. 15 när jag checkar ut och hämtar på dagis. Sedan stämplat jag in på jobb nr 2. Handla, leka, bada, äta och försöka umgås med min man innan jag håller tummarna för en bra natt och lägger mig.

Q: Vad tycker du är roligast på qred?
A: Det som är roligast på qred är alla härliga kollegor. Det är en underbar stämning och då gör man också ett bättre arbete. Det känns som att vi verkligen gör skillnad för Sveriges småföretagare.

Q: Vad är mest givande med ditt arbete?
A: Tillfredsställelsen av att faktiskt göra skillnad. Oavsett om det är att ge ut det där första lånet till en kund eller att lyckas lösa en kund som har haft svårigheter.

Q:  Till sist, har du något tips, citat eller motto att dela med dig av?
A: Försök, så ofta som möjligt, göra ditt bästa. Det brukar bli helt ok då.

Already working at Qred?

Let’s recruit together and find your next colleague.

Teamtailor

Career site by Teamtailor